Vacatures Den Haag

Werken met uitkering
Op de website van de gemeente Den Haag is uitgebreide informatie te vinden over Werk, Welzijn en Zorg. Zo wordt ingegaan op werken met een bijstandsuitkering. Als de uitkeringsgerechtigde alleenstaand is en ouder dan 27 jaar dan mag 25% van de netto-verdiensten gehouden worden. Na 6 maanden wordt dit extraatje verlaagd naar 12.5% bovenop de uitkering. Er mag per jaar maximaal 1450 euro extra verdiend worden naast de uitkering voor een periode tot twee jaar. Zo worden mensen gestimuleerd om te werken en niet terug te vallen in de uitkering.
Stage lopen

Den Haag Doet is een plaform dat gefinancierd is door de Gemeente Den Haag. Ieder jaar lopen 6000 Haagse scholieren stage bij een instelling, organisatie of bedrijf. Er staan op de website een vacaturebank voor vrijwillers, leerwerkplekken en maatschappelijke stages. Bedrijven kunnen vacatures voor vrijwilligerswerk en cursussen plaatsen. Bijna iedereen kan meedoen. Het werk is niet alleen voor scholieren en mensen met een uitkering maar ook verslaafden en daklozen kunnen deelnemen.

Jongeren tot 27 jaar

Jongeren die werkloos zijn en nog niet 27 jaar oud zijn krijgen niet direct een bijstandsuitkering. Een diploma havo, vwo of mbo wordt als minimum beschouwd om ergens een baan te kunnen krijgen. Heb je alleen een vmbo diploma en ben je nog geen 27? Dan moet je terug de schoolbanken in. Wanneer men als jongere weigert terug naar school te gaan of een leerwerkplek te accepteren dan wordt er geen uitkering verstrekt.

Vacatures, banen, vrijwilligerswerk

Haga ziekenhuis vacatures en vrijwilligers
Medisch Centrum Haaglanden vacatures en leer-werktrajecten
HWW Vaste banen in Haagse Wijk- en Woonzorg
Bijverdienen thuis tweede baan of neem een thuiscursus
HTM technisch werk, controleur BOA, buschauffeur
Postnl werken als postbezorger
Uitzendbureau’s in Den Haag
– Adecco (Herengracht 3)
– Luba (Torenstraat 97)
– Manpower (Casuariestraat 15)
– Olympia (Eisenhowerlaan 140, Zuidholland laan 7)
– Randstad (Grote Markt 22)
– Tempo Team (Spui 12, Turfmarkt 10-12)
– Tence (Herengracht 52)
– Timing (Dierenselaan 163)
– Unique – CAU (Korte Poten 55)

Personeel en vacatures in Zuid-Holland

Werken in Rotterdam
Werken in Westland
Vacatures Leiden
Homepage