Vacatures Leiden

  Uitkering en werk in gemeente Leiden

  Mensen die een bijstandsuitkering aanvragen moeten deelnemen aan de bijeenkomst 'Op weg naar werk. Ook is het verplicht om het programma 'Werken naar Werk'te volgen. Door de intrede van de nieuwe Participatiewet kan aan ontvangers van een bijstandsuitkering een tegenprestatie gevraagd worden. Deze tegenprestatie dient nuttig te zijn voor de samenleving en is minimaal 8 uur per week. Werk in Leiden is te vinden via de website werk.nl en bij lokale uitzendbureau's. Gesubsidieerde banen wordt aangeboden bij de gemeentelijke instelling De Zijl Bedrijven (DZB).

  Vacatures van de gemeente

  De gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude werken samen op het gebied van Personeelszaken, ICT, Financien, Inkoop en Juridische Zaken. Ze hebben hiervoor Servicepunt71 opgericht. Op de site staat o.a het actuele aanbod van vacatures bij de gemeenten.

  Grootste biotechnische bedrijvenpark

  Leiden Bio Science Park is het grootste life sciences bedrijvenpark van Nederland. Er zijn meer dan 85 gespecialiseerde biotechnische bedrijven, onderzoeksinstituten, scholen, instellingen en musea gevestigd. Er werken 13.000 mensen op het park. Enkele bekende namen zijn de faculteit natuurwetenschappen van de Universiteit van Leiden, de multinational Johnson & Johnson, Prosensa, Galapagos, Crucell, Astellas, Janssen Biologics, LUMC, Top Instituut Pharma, TNO Gezond leven. Het life sciences park biedt veel mogelijkheden voor vacatures, stageplaatsen, cursussen en opleidingen.

  Uitzendbureau

  - Adecco, Haarlemmerstraat 1
  - ASA, Breestraat 171
  - Luba, Kort Rapenburg 10
  - Olympia, Kort Rapenburg 6
  - Randstad, Schuttersveld 9
  - Start People, Breestraat 51
  - Tempo Team, Stationsweg 11
  - Timing, Steenstraat 6a
  - Unique, Breestraat 4

werken - personeelzuidholland.nl 2015